nu är jag på gång!

Pratade nyss med Pinky i telefon... Ett väldigt, givande samtal!? Om mat, lite jobb och annat smått och gott. Sen att det var andra gången vi pratade idag är ju en annan femma.

Var på "arbetsintervju" innan, eller vad man nu ska kalla det. Kände mig så dum för stod och knackade på helt fel dörr, var nära på att gå hem när jag hittade den rätta dörren.. När jag kom in blev jag visad runt för hon jag skulle prata med var inte där. Och måste säga att det är otroligt mysigt där, stora fönster osv i den gamla delen. Helt annorlunda mot det stället jag sommarjobbade på i sommras. Fick tre brevidgångar att börja med, två nästa vecka och en veckan efter. Krockar med skolan lite men det får gå, är ju bara tre gånger nu att börja med... Lite ångest över det faktiskt. Nåja, vi får hoppas på det bästa.



när vi hade utklädnings dag i skolan, till fotograferingen.

Kommentarer
Postat av: jennifer

ja men absolut! :) hur är det med dig?



Hej alla söta :D Nu är jag med i en tävling till. Skulle vara roligt om ni gick in och röstade på mig. Det är hela 14 finalister så tror inte jag har någon större chans denna gången. Fast det är klart jag hoppas på det bästa. Ni gör min dag alla söta! :) Tips på vad jag kan göra för er som röstar? :) Vill såklart vara snäll tillbaka! <3



Klicka in här: http://deeliiicious.blogg.se/2010/january/finalisterna-i-veckan-blogg.html#comment

& rösta på nummer 1 :) tack så jättemycket !

2010-01-08 @ 12:44:20
URL: http://jjenniferks.blogg.se/
Postat av: AMANDA JANSON

okej, men vad skönt ändå:)

2010-01-08 @ 13:36:40
URL: http://amndaajansn.blogg.se/
Postat av: Ness

allt bra :D?

2010-01-08 @ 14:54:30
URL: http://sness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0