Party all night long

Vilken helg det varit, det var längesen jag hade såhär roligt. Nu känns det att livet leker och allting är så himla bra. Ifredags var det skola sen drog jag iväg till Familia för att leta skor och visst hittade jag. Två par, ett par till studenten och ett par som jag ska ha till vardags. Hinner säkert köpa ett par till, har nämligen hittat ett par riktigt snygga skor, dock lite höga men det funkar väl det med. På kvällen blev det en kort förfest för min del, hemma hos Simon där härligt folk var, sen drog vi in till stan där det blev massa dans på Bakom och strax efter två tog vi bussen hem.

Vaknade sen igår, klockan ett. Tror det hänt en gång i hela mitt liv att jag vaknade så sent,segade runder här hemma och vid sex tiden tog jag tåget till Fia, där fixade vi oss sen åkte vi till Ängelholm där en utgång väntade, riktigt roligt hade vi och blev en massa skratt. Vi gick till Banhnof, inte sådär jätte glad över det stället men det var faktiskt riktigt roligt, med lite alkohol i kroppen blir det mesta roligt , sen är det ju vad man gör det till. Vi dansade som alrig förr och lite galet  blev det allt. Vi kom hem halv fem, ljust ute och vi sjöng studentsånger medan vi gick på uppfarten in till Sofias hus, det är så det ska vara.

Idag är man lagom sleden och varit en riktig slappe/ kränge dag. Ska snart lägga mig ner och vila en stund, blir sängen tidigt idag. Näst sista praktikdagen imorgon, yesyes. Skönt ska det bli - snart studenten!



Fredagens outfit:

Kavaj - h&m
Linne - lillasyster's
Leggings - ginaT
Klocka  och smycken - ur&penn, guldfynd


ångest?

Det där med betyg, läxor och vad man ska göra efter. Jag blir tokig, får ont i magen och har ångest. Fick veta mitt slutbetyg i mångakurser idag, blev riktigt besviken på mig själv när det gäller svenska b, samt matten och engelskan. Jag kan mer. Frågan är vad jag sysslat med, jag har då ingen aning.

Jag är en person som brottats med mycket under min uppväxt, inte bara saker runt omkring mig utan mycket har varit inombords. Min rädsla för andra människor, att vara blyg osv. Dock är det borta nu men en del av blygheten behöll jag, det är bara charmigt. I takt med att jag växte som människa, som person, ställde jag väldigt höga krav på mig själv. Jag hade inte någon speciell och därför la jag allt tid på mig själv, på att bli bättre vilket resulterade i alldeles för höga krav, vissa näst in till. När jag sedan blev äldre lärde jag mig att sänka ribban till en nivå som passade mig, jag klarade det jag skulle klara, trots att många lärare påstod att jag inte var någonting och att jag inte skulle klara varken högstadiet eller gymnasiet. Det kunde jag glömma. Nu står jag här, klarade högstadiet,med lite ärr i hjärtat och om två veckor tar jag studenten. Jag visade jävlarna att jag kunde, för jag kan ju, det går bara om man vill.

Hela gymnasiet har jag pressat mig själv in i det yttersta, jag har kämpat, gråtit och kämpat lite till. Mina höga krav höjdes igen och nu är jag glad att jag klarade det - men jag kunde gjort bättre. Det kan man alltid, göra mer. Ibland vill jag bara gräva ner mig, jag kunde gjort bättre....


En helt vanligt onsdag

- Just idag är jag stark, just idag mår jag bra.

Livet leker och det är en härlig lek. Äntligen har solen hittat till Skåne och jag lyckades sitta ute i en halv timme i min bikini, innan jag började frysa allt för mycket. Ätit lite fil för att lugna min oroliga mage, i hopp om det i alla fall och nu ska jag göra klart religonen så jag kan titta på Grey's ikväll utan någon större ångest.


En helt ny vecka.

Idag är det och dagen har bjudit på en hel praktik dag. Jag längtar till det är slut och det har varit ett stressmoment för sig i slutet, men så är det ibland. Sista veckan med plugg, har en bildredovisning, inlämningsuppgift i religion, två matte prov och någon rest i omvårdnad. Sen är det slut på läxor och vi ska bara njuta av att vara studenter! Funderar på vad jag ska bjuda på nästa tisdag när jag har min sista dag på praktiken, de är minsann små kakmonster på det stället, hehe.


"jag fick något bättre, jag fick en storebror..♥."

I såna här tider är jag glad över att mina vänner är just mina vänner, att de ställer upp i alla stunder och att de verkligen finns där. Det förgyllar min vardag rätt så rejält och det blir lättare att glömma det som gör ont och det som förstör annars.

För fem årsen träffade jag min allra bästa vän i hela världen. Det var kärlek vid första ögonkastet, vi var små och visste inte så mycket om just kärlek, hur stark och djup den faktiskt kan vara. Vi förstod varandra som inte många gör, det klickade direkt. Vi har haft våra stunder, roliga som jobbiga och mindre roliga. Jag vill försöka sätta ord på hur mycket han betyder och hur underbar han är, på alla sätt och vis, men det går inte. Det är omöjligt och det är frustrerande. Han kan mig utan och innan, jag behöver inte öppna munnen för att han ska se eller förstå hur jag mår. Och det är jag tacksam över, ibland är det jobbigt att prata. Då är det lättare att bara finnas där men endå bli förståd. Det blev inte vi, vi blev aldrig något par men jag fick något så mycket finare - jag fick en storebror, en bästa vän. En livskamrat som är så mycket bättre än något annat. Jag är glad att vi lyckades skapa en så fin vänskap som vi har idag, trots allt som hänt. Trots alla tårar som runnit och trots alla ord som sårat. Men det är precis så det är, äkta vänskap. Det kommer alltid vara vi, ingen kan förstöra det vi har. Jag älskar dig min lilla knasboll.   ♥




Helgens tokigheter.

Det slutar alltid likadant, två intensiva dagar och söndagen går jag in i en dvala som heter duga. Efter en veckans stress, massa tokigheter och annat roligt som hänt blir söndagen en riktig ta-det-lugnt-dag. Man orkar liksom inte bry sig om hur man ser ut, vad man har på sig och det slinker alltid ner något extra gott. Nåja, tänkte berätta lite vad helgen har haft att erbjuda på.

I fredags var det en onödig dag i skolan, liksom alla andra dagar nu för tiden känns det som. Åkte hem vid elva, tog det lugnt och var allmänt seg. Vid åtta tiden åkte jag hem till Emelie, där bjöds det på hamburgare och en god drink. Efter vi ätit korkade vi upp vinet och det blev en hel del flams och trams. När vi fått i oss lite vin tog vi oss in till Helsingbor där tanke var att vi skulle ut och dansa, men vi hamnade på någon pub, mog-någonting. Väldigt trevligt och när vi skulle hem hände en del saker, som jag inte tar upp här. När vi vaknade på lördagen blev det donken, sedan tåget hem till Emelie där vi solade ,åt och snackade en massa. La oss och sov, något som obligatoriskt efter en hård utekväll. På kvällen tog vi oss in till Helsingborg igen för lite mys på gröningen, men icke. Vädret hade andra planer så vi satte oss på bomb och åt, väldigt gott och sedan blev det till samma pub som föregående dag. Efter lite flams och trams så beslöt vi oss för att åka hem och där slutade kvällen.

Och nu sitter jag här, trollhår, stor t-tröja och alldeles för trött. Sängen kallar igen och tror jag ska sätta igång en bra film. Äta lite chokladglass också, gott gott.



gammal bild på mig..


Babbel

Värmen har hittat till skåne också, dock har själva solen nog gått vile eller något. Varmt, eller kvavt är nog rätta ordet men ingen sol, hur går detta ihop? Igår var det solsken och helt plötsligt började det åska, blixtra och riktigt ösregna. Just nu åskar det och jag älskar åska, ska krypa ner i sängen för en liten powernap. Efter denna veckan som gått är jag helt slut körd i huvudet. Varit plugg konstant och i måndags pluggade jag 13 timmar, 4 timmars sömn och sen upp igen för att fortsätta. Inte mänskligt.

Igår var det dessutom parfest för studenterna, dåligt tryck och visserligen var det uppehåll men det var ingen värme direkt. Nåja, det där trycket kommer väl snart, två veckor kvar som sagt!

Ingen förändring, tack!

Just nu leker livet en aning, även om min kära vän magkatarr kommit på besök och herr. stress ständigt finns i min kropp och vardag så trivs jag. På något konstigt sätt gillar jag när det är fart, det ska vara mycket att göra, tajt schema och ja, jag gilar helt enkelt att ha lite vatten över huvudet. Studenten är om två veckor, två veckor mina kära vänner sen står vi där i våra vita klänningar och skriker att vi är bra, op07 tjalala, osv. Det går inte att förstå! Bara en kort stund efter börjar jag arbeta. Mitt första, riktiga, jobb som undersköterska. (jobbat på samma ställe innan men då som vårdbiträde som det så fint heter när man inte är klar undersköterska) Jag, Emelie har lyckats med något, vilket mångal lärare genom mina år i skolan, påstått att jag inte skulle klara. Jag har lust att trycka upp mitt slutbetyg i ansiktet på dom, skratta högt och säga "ni hade fel, så fel så fel..."

Om två veckor blir jag och girlsen i klassen undersköterskor. Ganska härlig känsla.

Dagens ems








Har glömt att visa min nya älskling, fick en kavaj av mamma och stefan i lördags. me like.

Kavas - H&M
Body - GinaT
Byxor - Ingen aning faktiskt, älskar att det enda byxbenet alltid snurrar sig? Och att jag står knasigt med benen..
Klocka och haldbandet hann jag inte få med på bild, åkte av innan jag tog bilderna.

bara prat om skolan...

Min morgon började inte sådär jätte bra, efter ungefär fyra timmars sömn var det dags att gå upp. Jag hatar att jag är helt inne i pluggande och glömmer bort tiden, i slutet glömde jag inte bort det visserligen, då tvingade jag mig själv att skriva. Inte riktigt okej men orkar inte sitta där dagen innan och stressa för man inte gjort vad man skulle. Hoppade in i duschen i hopp om att det skulle göra så jag vaknade till och visst gjorde det så att jag vaknade. Tog på mig ett ansikte, valde kläder i lugn och ro och hann till och med bädda sängen, när hände det senast? Cyklade till sationen med lillsis där bak och tog bussen till skolan - första gången nu i trean som jag tar bussen. Annars har det varit tåg som gäller.

Väl på skolan fick jag leta upp någon som jag läste matte b med, lilla jag hade ingen aning om var vi skulle ha nationella i just matte b. Provet gick som det gick men var endå hyffsat nöjd när jag lämnade salen, antar att mina uräkningar inte alls stämmer och jag gissade helvilt på vissa, även om jag visste vilken uträkning som gällde tippar jag på att svaret blev rätt, men jag försökte. 

Efter att jag varit duktig och gjort provet, hade visserligen inget val om det men ändå, så gjorde jag lite "ärenden" på skolan. Pratade om projeket med min handledare, träffade på min mentor och fick tips på hur jag ska fortsätta med mitt arbete och även vilket betyg jag ska sikta på. Jag har visserligen betyget redan men ska bekräfta med detta arbetet att jag förtjänar just det betyget, hmmrp. Good luck ems!

Usch, det är alldeles för mycket prat om skolan just nu, men det är så mitt liv ser ut. Skola skola skola, arbeten, prov, arbeten och en släng av praktiken. ( som det bara är 4 gånger kvar på!!!) 

ibland är det svårt

Just nu vill jag bara lägga mig ner, gräva en grop och hoppas på att detta snart är över. Jag vet ju givetvist att det är över om några få veckor men ändå har jag panik och den blir bara större. Det är inte för vi har mycket att göra, det har vi egentligen inte - inte mer än någon annan och om vi tänker efter har vi det ganska lugnt. Det är bara det att vi sparar allt till slutet, vi gör inte det vi ska med en gång utan sparar det och gnäller seda, det är så vi är helt enkelt.

Imorgon har jag nationella i matte b. Jag har ont i magen, mår illa och det känns som jag ska kvävas, att allt syre kommer ta slut. Jag har pluggat matte i en evighet nu och jag förstår lika mycket som innan jag började. En del saker har jag lyckats klura ut hur man gör, men med hjälp av boken och av facit. Imorgon får man inte ha något facit och det kommer inte finnas någon att fråga om jag ens gör rätt, känner jag mig själv kommer allting jag lärt mig flyga bort och försvinna när jag som mest behöver det. Sen är det muntliga nationella i engelska b på onsdag morgon, det tar man med en klackspark. Men det ska ändå göras. Har ett samhällsprov att göra på fredag och sen ska projektet in på fredag.

Där, någonstans mitt i allt detta, ska jag hinna träffa en speciell person, åka till stan och fixa med hår till balen, köpa efterfestbiljett till studenten och samtidigt hinna pusta ut. Detta kommer minsann bli en tuff vecka med otroligt mycket arbete. Får andas ut och sen börja om igen om det skulle bli en enda soppa. Nu ska jag ringa min lärare för lite handledning i projektet, vi är ute och simmar i fel vatten.


Det kommer när man minst anar det.

Min helg har varit fantastisk. Mer än det om jag ska vara helt ärlig, i fredes blev det mys och film. Igår sov jag länge och på kvällen blev det bio med en massa sötnosar. Och ja Jeff, du får vara en sötnos för en kväll - annars är du en fiskburgare. När filmen var slut åkte jag och D ut vid grönen och hamnen, riktigt mysigt att stå där precis vid vattnet när det var helt mörkt ute, hör hur vågorna slog mot stenarna och se Danmark helt upplyst av alla lamporna. Jag älskar havet och det är en av mina favorit platser i denna värld.

Idag lyckades jag sova länge, vet inte riktigt vad som hänt, åldern börjar ta ut sin rätt. Hehe, strax efter jag gått upp och vaknat till liv någorlunda ringde det på dörren och där stod Camilla och Maja. Camilla är min "kusin" och vi träffar henne sällan, riktigt härlig människa som alltid har ett leende på läpparna. Man blir riktigt glad när hon är i närheten. Efter att vi fikat klart med bullar och läsk satte jag mig för att börja med religionen, noll motivation och ingen aning om vad jag skulle skriva om, nu har jag dock kommit en bra bit påvägen även om jag inte ens är halvklar. Tänkte ta en paus nu, se gossip girl och sen börja på projektet igen. Lämnar religionen för idag och återkommer till den imorgon igen, suck.


Lördag 15 maj

Godmorgon.

Min kväll igår var hm, underbar och lagom mysig. Jag vet inte vad det är med mig, är ständigt trött och somnar överallt när jag får chansen till det. Lyckats hålla mig vaken genom två filmer och är riktigt stolt över mig själv faktiskt, hehe. När jag kom hem vid två tiden  hittade jag min mamma sittandes i köket, graviditeten gör att hon inte kan sova, halsbränna osv. Det är inte lätt... Tramsade oss en del och till slut kom vi i säng, dock hittade jag min VR tidning, senaste nummret och började genast läsa i den. Fastnade och somnade på tok för sent, typiskt mig lite faktiskt.

Idag ska familjen Gustavsson åka till Väla för lite shopping, kan ju bli intressant då vi har två gnällfisar i familjen - och så mig. Jag lär inte hitta något alls och då blir jag irriterad, nåja får väl ta och ändra min inställning och istället tänka att jag kommer hitta massvis med saker!? Nu ska jag gå och säga till min syster att hon får duscha klart, min tur!

Fredag 14 maj

Godmorgon eller god eftermiddag kanske jag ska säga istället?

Sovit gott? Jag vaknade vid nio och var alldeles täppt i näsan, frös gjorde jag och gick upp enbart för att titta till mina syskon. Så de inte slått ihjäl varandra eller liknande. Inget blodstänk i köket och hittade dem framför en dator. Så gick och la mig, vaknade för en timme sen ungefär. Väldigt skönt att få sova ut. Nu borde jag skriva skolarbeten men lusten är som bortblåst... Så struntar i det för tillfället. Ska istället ta mig en lång och skön dusch, sen krypa ner i sängen och se film tänkte jag.



jag i ettan på gymnasiet.

true colors

Små fina ord, kramar, omtanke,försiktiga kyssar på mjuka läppar,hålla om,skratt,gråt,fina leenden,tindrande ögon, förtroende,armar som håller om,dela med sig,fjärilar i magen....

Det är härligt att vara kär, det är en underbar känsla som infinner sig i kroppen och som berusar en värre än vad alkohol gör. Den nässlar sig in i varje liten vrå, öppnar upp alla dörrar och tillåter en att se världen med andra ögon. För det är just vad man gör, ser världen med andra ögon. Det är som om man går runder med dålig syn och sedan får på sig ett par glasögon, "är det såhär världen ser ut?". Kärleken gör någonting med en som inte går att förklara, man bara vet om att allting är så förbaskat bra och underbart. Ingenting kan få ner en på jorden utan man svävar runder på sina små rosa moln och njuter...

Nu är jag visserligen inte kär, men jag kommer ihåg känslan. Känslan av att känna sig stark och hel. Det kan jag sakna ibland och just nu känns det som allting bara har rasat. Det har rasat. Detta är första gången jag öppnar mig och verkligen tillåter mig att känna efter hur det känns. Jag har inte vågat tidigare, varit rädd för hur det ska kännas, gör det ont och kommer jag gråta? Det gör ont men jag kan hantera det och jag gråter inte. Att fälla tårar för någon som krossat mitt hjärta är inget jag gör, jag tänker spara mina tårar till något som är värt att gråta över. Men den där känslan, den bubblar inom mig och jag känner mig stark, starkare än någonsin samtidigt som jag känner mig oerhört liten.

Jag fokuserar på livets goda ting istället, att jag får ha hela min säng ifred, slippa höra av sig stup i kvarten för att höra hur den andre mår, vad den gör och vad man ska göra, planera för sig själv bara, nu har jag all tid i världen att umgås med mina vänner och det är helt okej att titta runder på fina rumpor och söta leende när man är ute - utan att man känner sig "otrogen" och hemsk. Istället lägger jag ner all min tid och ork på skolan, studenten närmar sig med storm steg och aldrig någonsin känt något liknande. Jag känner mig stark och jag är världens finaste människa - oavsett vad någon annan påstår. Jag kommer alltid vara vacker i mina egna ögon.

Jag tar en dag i taget och försöker bli av med känslan som finns i min kropp. Jag har lyckats reperera mig själv så mycket så jag fungerar som en människa igen och nu ser jag bara livets ljusa sidor. Visst är det härligt att leva och få vakna varje morgon med ett leende på läpparna? Någon dag kommer han ridandes på sin vita häst och tar mig med storm, jag ska se till att vara redo för den dagen.

- jag har gjort det förr och gör det igen.

ett kilo styrka, tack!

Sitter just och muttrar över loggboken som ska skrivas klar. Flera datum där jag inte vet vad jag gjort, om jag ens gjort någonting. Blir så otroligt irriterad, att man inte sköter sig från börkan. Ovan på detta har jag ett stort religionsarbete som jag borde börja med. Ge mig lite styrka, thanks.

underbart

True colors strömmar ur mina högtalare, som jag nog lyckats spränga... Handen faller ner i godispåsen som står brevid. Hoppade nyss i min underbara mjukisdress där det står student 2010 på. Ska snart krypa ner i sängen och se avatar. Såg den med världens bästa förra veckan och blev helt förälskad, nej. hade inte sett den förens då.

Utanför är det ett jävla liv, antar att det är katter eller inbrottstjuvar. Det smäller ovanligt mycket vid uterummet, för rädd och för lat för att kolla vad det är. Kallt ute. Haft en undebar kväll med fina tjejer. Pizza stod på menyn och sedan blev det film - wild child. Hann dock inte titta klart förens jag skulle ta tåget hem. Skönt med en tidig kväll och inatt agerar jag sällskap till en vän, snäll som man är!

Nej, avatar var det...

stress och press i en härlig blandning

Jag går i ide ett tag, har mycket att göra i skolan och stressen bara växer. och pressen man har är ännu värre.

hej.

Onsdag 5/5

Godmorgon!

Idag är mitt morgonhumör inte att leka med, grrrr... Vaknade alldeles för tidigt, lyckades med nöd och näppe somna om, vaknar upp och inser att jag sovit för länge än planerat. Stress stress... Tryckt i mig två leverpastejsmackor och ett stort glas mjölk, nu ska jag sätta på mig ett ansikte, håret får jag slänga upp i en tofs eller  något, orkae inte stå och platta. Låter håret vila idag. Nej, ansiktet var det ja. Hörs sen när jag kommer hem igen efter fyra någon gång.

Och, solken skiner.. Dock tittade jag ut och såg att den inte alls gjorde det nu längre. Buhu....

spontant och planerat, går det ihop?

Jag är en person som har svårt att ta en dag i taget, helst vill jag ha hela livet planerat i minsta detalj. Det är då jag fungerar som bäst, jag måste veta vad som ska hända. Gör jag något spontant brukar det sluta i kaos och jag får herr ångest på besök. Jag vågar liksom inte släppa loss helt och håller mig till tryggheten som i detta fallet råkar vara just planering. Att exempelvis åka på en spontan shoppingrunda utan att ens veta vad som ska inhandlas kan vara en utmaning i sig. Jag velar fram och tillbaka mellan olika klädesplagg och det slutar med att jag åker hem utan några påsar i handen och endats en irritation på min axel.

Men, för att göra min vardag just nu mer spännande har jag börjat förändra saker och ting. Jag gör spontana saker och släpper på mina hårt hållna tyglar. Flera kvällar har jag lagt mig med ett leende på läpparna och känt att jag gjort något bra - för mig själv. Jag har smått börjar strunta i allt och alla, menar inte att jag inte längre bryr mig, givetvis inte. Bara det att istället för att sätta alla andra som nummer 1, har jag snott första platsen och insett att det är helt okej att vara lite egoistisk ibland. Det är rent ut sagt bra att man kan säga nej till allting och fokusera på sig själv imellan åt.. Har även infört en alldeles egen Emelie dag mitt i veckan, min dag är alltså onsdagar. Det är en helig dag och den är enbart min. Vill jag sova, får jag lov att sova osv, med undantag att mina skoluppgifter görs först. Det är också den dagen jag ägnar min kropp lite tid, raka ben, måla naglar, hårinpackning osv.

Att jag tillåter mig själv att vara spontan och lite galen har gjort mig till en bättre människa. Jag har slutat bry mig vad andra tycker. Någonting jag förstått är att man inte kan tycka om alla, det går bara inte. Och det är helt okej. Det är inget tvång att man ska gå runder och älska alla, hur hade världen då sett ut? Vi hade visserligen inte haft krig osv, men hade alla visat respekt istället hade det varit helt annorlunda...

Jag har bland annat på detta sättet lärt mig att tycka om mig själv, att acceptera mig själv som en vacker och enastående person. Under varje yta döljer sig något vackert. Det är också viktigt att man rensar ut i sitt sociala liv, umgås inte med de som får dig att må dåligt, med de som suger ut all din energi och gör dig till en trist och grå person. Umgås i stället med de som får dig att le och må bra. Livet är alldeles för kort för att man ska gå runder och vara bitter.

Och glöm inte, leendet är det finaste vi har. Tänk vad ett leende kan göra för någon annan.



gammal bild på mig, sommaren 08.

Hospice

Hej!

Nu är jag hemma igen från vårt lilla studiebesök hos Hospice i Helsingborg. Och jag vill börja med att säga att jag beundrar dem som orkar jobba med det, att se så många döende personen hela tiden osv.. Det är starkt! Men det var som de sa, det gäller att man är positiv, tänker rätt och verkligen ser människan - inte sjukdomen. Jag har fått upp ögonen för att jobba med det när jag är klar sjuksköterska, verkar vara ett himla rolig och intressant jobb. Tänk att om snart tre år kan jag säga att jag är en utbildad sjuksköterska... Om jag nu kommer in i höst vill säga, men det fixar jag nog. Studiebesöket var otroligt bra och det bjöds både på skratt och prat.

För er som inte vet vad hospice är, det är ett "hem" man kan komma till om man är i livet slutskede, behöver få symtombehandling eller avlastning. Och det är olika åldrar men för det mesta är det äldre som kommer in där och är där ett tag. Det är en lugn och fridfull avdelning och du kan göra precis vad du vill. Vill du äta någon speciell rätt så fixar personalen de, vill du måla så får du måla. Vill du prata så finns där alltid någon som har tid osv...


dagens emelie





Linne - GinaT
Tunika med knappar - GinaT
Leggings - Vila
Klocka - Guldfynd

Bytade nyss till ett par svarta leggings och la till lite smycken från bland annat ur och penn och thailand.

Vilken underbar dag!

God morgon mina små stjärnor..

Sovit gott? Min natt har bestått av migrän, attans att det har börjat komma tillbaka nu. Jag tror det är migrän om inte är det en sju helvetes huvudvärk som heter duga. Fick sova lite nu på morgonen så det tackar vi får. Om en timme ungefär ska jag möta på min kära vän och klasskamrat, vi ska promenera ner till stationen för att ta oss in till Helsingborg med resten av op07. Vi ska nämligen på studiebesök på Hospice. Kommer bli intressant och jag beundrar de som orkar jobba med de. Tog nyss lite dagens outfit's bilder och lägger upp dom alldeles strax, ska bara borsta tänderna och lite sånt där skoj. Hörs snart!



Såhär tjusiga blir alla mina bilder jag tar, några enstaka lyckas bli bra.
Och ja, jag har hörlurar på mig...





Måndag 3 maj

Hej sötnosar.

Hur mår ni idag? Jag är trött, like always. Vet inte varför, kan vara lite järnbrist eller att jag bara kommit in i en svacka av trötthet. Skolan tar ut sin rätt just nu. Har en hel hög med skoluppgifter som ska göras, men inte gjort en enda.. Får ta tag i mig nu, bara en månad kvar!

Idag var det praktik, kommer dit och möts av Lotta. Tydligen var vi 6 undersköterskor med mig, lite väl mycket då det inte alltid är sådär jätte mycket att göra. Så vi letade upp något annat att göra åt mig och hamnade till slut hos barnmorskorna, min favorit plats på hela stället. Kan vara för jag är super intresserad av det och älskar gravida kvinnor. Att det kan växa en annan människa innuti kroppen sådär, det är helt fantastiskt!

Sitter just nu och myser i soffan, vaknade nyss upp från min lilla powernap på någon timme. Sjukt skönt och nu ser jag på top model. ska käka snart och sen ta mig en lång dusch... varm ska den vara också!

ditt och mitt.

Ibland inser man inte vad man har...

Nu blir det sängen, jag är ruskigt trött och får gå tidigare hemifrån imorgon - någon idiot har snott min cykel. Trots slanglås, vanligt lås och jag är så fruktansvärt trött på att människor inte kan skilja på ditt och mitt.

Sov gott.

Söndag 2 maj

Godmorgon!

Igår var hela dagen en riktig bakis-dag. Mådde illla och allt det dära som hör till efter en lyckad kväll. På kvällen lyckades jag lämna mina mjukiskläder och sätta på mig ett ansikte (sminka mig för er som inte förstod), drog sen hem till min allra bästa vän i hela världen. Där blev det avatar tittande och han är besatt. Då menar jag inte bara lite utan mycket. Men det är sött, när en kille gråter. Bebisen min. Jag, min lilla kokosnöt, skulle ta sista tåget hem, dock gick det en timme tidigare än i min planering, så fick skjuts hem. Det tackar vi för! Väl hemma kunde jag inte sova då jag sovit mycket hos bebis, migrän stod på schemat. Härligt...

Vaknade för en stund sen, lagom utvilad och ska börja skriva min projektdel idag. Den ska och måste bli klar. Annars vet jag en som kommer begrava mig levandes och så kommer där stå ett icke välkommet betyg i slutbetyget. Ack ack, får väl ge magen lite mat och sen sätta igång.



Valborg 10

Valborg

Min valborg har varit den bästa någonsin, det började med att vi grillade hemma hos Fia. Mycket gott och jätte roligt sällskap. Mitt nya smeknamn är räkan, till slut lyssnade man bara på det, hehe.. Jag drack några för många glas vin, blev en aning berusad och åkte hem till Nicole senare på kvällen. Där bjöds det på rödvin och cider, tackar man inte nej till! Vid tolv tiden drog vi vidare till stan, hälsade på en massa underbaringar och sen helt plötsligt försvann alla.. Hittade min lilla apa som fick agera sällskap resten av natten. En väldigt lyckad valborg må jag säga..

Kvällen roligaste kommentarer:

- Hejhej, bäckis heter jag. *räcker fram handen*
- emelie *räcker fram handen..
Går några minuter.
-
Ehmn, vad sa du att du hette igen?
- Emelie!
- Aha... Glömsk man är.

Någon timme senare när vi sitter och äter
-
Ja, men emelie.. bla bla..
- Asså, vem fan är Emelie?
- Men det är ju jag!
- Heter inte du Sofia?
-nej...?
- Det gör jag!
- men heter inte du fia?

hahha, givetvis låter det inte alls roligt nu när man berättar det såhär i efterhand.



Bilder från kvällen kommer upp senare!

RSS 2.0