sweet boy

Du får mig att le, du får mitt hjärta att hoppa över några slag. Du får mig att känna mig hel. ♥


underbar helg

Jag har haft världens bästa helg på evigheter, den slog till och med student-utgången med hästlängder. Trots att varken mamma eller Stefan varit hemma har den varit grymt bra och otroligt mysig. Detta kan bli något bra, jag bara vet det.

Nu väntas storstädning av huset, tvätta och skriva lista till imorgon, får cykla och handla inför veckan som kommer imorgon innan jag börjar jobbar. Imorgon drar mitt vikariat igång på riktigt, jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det just nu då jag hade behövt vara hemma men samtidigt är det roligt att tjäna pengar. Och jobbet är underbart, både vårdtagarna och personalen. Fyller år på midsommarafton, jobbar dock då och hela helgen.. Pengar pengar! :) '


Lill'sis, i love you



Välkommen till världens sötnos.

3 månader för tidig, väger 670 g men fy bubblan vad vi älskar dig!
Jag är stolt storasyster till ännu en liten flicka, du är så otroligt stark
och du måste kämpa på. ♥

Fredag 18 juni

Grattis i efterskott kära syster, att hon är 12 år redan är ofattatbart. Det var ju inte längesen man själv var det, vart tar tiden vägen? Igår klarade jag min delegering samt så jobbade jag, lite mer än jag skulle. Extra pengar tackar man inte nej till och jag hade ändå inget bättre för mig... På kvällen skulle vi ha kalas för min syster som då fylllde år, men hann inte vara med för skulle träffa Emelie. Blev en hel del shopping, me like. Visar senare idag då jag hade tänkt visa allt jag köpt den senaste tiden.

Nå, vad händer idag? Jag ska försöka sova lite nu, syskonen sover ännu så kan få en stunds vila för är dödstrött... Sen ikväll blir det party med Emelie, härligt!



Nicole, Jag och Emelie


Går det att tacka mer än jag redan gjort?

Aldrig någonsin har jag haft så fina vänner som jag har nu, alla är så himla fina och de ställer verkligen upp nu i denna svåra tid. Det är kämpigt, det tänker jag inte ljuga om men det går - tack vare alla nära och kära. Vänner som släkt. Ni är så fina och så underbara!

Jag och Stefan, mammas man, städade nyss hela huset. Jag dammade, tog toaletterna och torkade golven. Medans han dammsugade, ja, jag hann också med att sätta om blommorna och ge nytt vatten. Ibland är man för jävla bra, tänkte fixa med tvätten också, se vad de andra ska ha på sig imorgon så det är klart. Vet hur min familj är, imorgon kommer alla springa runder och vara halvt hysteriska. Kanske inte, i och med att mamma inte är hemma. Aldrig har vi firat en enda födelsedag utan henne och nu är hon borta, borta och borta. Hon är inte med oss imorgon när min ena syster fyller år... Vilken märklig känsla!



jag på min student förra fredan, mamma i rött och min ena syster i svart.
Lillebrors huvud sticker upp där längst ner.


Härliga onsdag

Hej sötnosar..

Idag har jag varit utbildning hela dagen lång, otroligt segt och somnade till vid den lilla föreläsningen imorse. Kände hur huvudet föll bakåt och jag tror en av cheferna såg det, för hon skrattade sådär tyst åt mig.. Hehe, men sover man dåligt så är det jobbigt att hålla sig vaken när man lyssnar på något man redan hört.. Sen var det lyftteknik och de kunde jag också, brandutbildningen var det som var roligast och mest intressant. Snygg var brandmannen också, det gjorde det hela lite bättre.

När jag kom hem slet jag av mig kläderna och la mig i solen. Somnade givetvis och när jag vaknade hade jag fått mycket färg på framsidan och inget på baksidan, säger ju sig själv om man solar framsidan..... Men gick in precis för började frysa.


Balen 7 juni 2010, del 2

Efter att ha åkt bil till dunkers, en bilresa som var galen för en berusad Emelie höll liv, kom vi fram till Dunkers där vi blev avsläppta. Alla blickarna riktigades mot oss och man kunde inget annat än att le hela tiden. Såg mamma och pappa, och hela jag log lite extra. Kvällen var magisk och efterfesten var mer än bra. En förtrollad kväll.



Jag och min baldejt My.





Jag och min bästaste vän Annie.






















Jag ska älska dig till mitt hjärta slutar slå

Jag har tre syskon och en fjärde är påväg. Min mamma önskade sig alltid en stor familj och trots att vi redan är 6 familjemedlemmar tyckte hon inte det räckte, utan en sjunde är på ingång. Det blir en flicka och den är beräknad till september. Men mamma mår inte bra, hon ligger i Lund och mår riktigt kasst. Rent ut sagt skit, jag tänker inte gå in på mer, det rör bara min familj och våra närmaste. Men hon kämpar och den lille kämpar också på. Hon kommer födas för tidigt och idag tog jag mig tid att shoppa lite, allting är i storlek 50. Det är alltså pyttesmått. Köpte även en ko i form av ett gossedjur, hon kan ju inte känna sig ensam där i kuvösen sen..

Jag älskar dig trots att jag ännu inte träffat dig, du är min lillasyster och du är alldeles perfekt.




















Köpte även en rosa mössa, den syns där under...

Allting kommer från H&M


Första dagen

Nu är första dagen avklarad och jag är helt slut i rutan. Det är mer ansträngande än man tror men gud så roligt jag haft hela dagen. Att jobba på äldreboende är krävande men ack så roligt, dementa är så härliga.

Precis fått i mig lite mat och nu pratar jag med lite folk på msn, ska snart hoppa i säng. Tror jag tar en dusch först så jag kan sova lite, lite längre imorgon. Varför är det extra jobbigt att komma upp på morgonen när man vet att man ska jobba? Dock har jag en dagstur imorgon, så slutar tre. Skönt att ha eftermiddagen och kvällen ledig.


Första dagen som usk.

Idag börjar jag jobba klockan tolv, gick upp vid halv elva. Har förbaskat ont i mina revben, misstänker en spricka i ett av dem. Mindre roligt... Som sagt, idag börjar jag jobba klockan tolv och det är min första riktiga dag som undersköterska - usk. Det ska bli kul att komma tillbaka, verkligen även om jag hellre hade jobbat på ett sjukhus eller på en vårdcentral. Har ju fått smak på det och det är lite mer fart och spänning där, passar mig alldeles utmärkt. Men trivs bra med detta också, det är i alla fall ett jobb.

Det som är så bra med just mitt jobb är att jag haft praktik där i nästan ett år och jag jobbade där förra sommaren också. Jag känner personalen och de flesta av vårdtagarna, jag kan rutinerna någorlunda. Om de nu inte har ändrat sådär jätte mycket vill säga. Nu måste jag rusa, börjar ju om en halv timme och ska hinna upp till chefen också! Ha en bra dag, för det ska jag ha.


lite natt babbel...

Försökte sammanfatta studentveckan men lyckades inte så bra, den måste helt enkelt upplevas. Ni som tagit studenten vet vad jag pratar om. Magiskt. Lovade Marcus att jag skulle skriva någonting om honom också, så får väl göra det. Men vad skriver man om någon som är så söt och liten? Liiilllleeen! Borde sova, jobba imorgon. Börjar visserligen sent men ändå, i neeed to sova lite. Veckan som varit har varit hård, massa party med härliga vänner, bal, studentlekar, utgång, studentbowling, tura, lärarmiddag och slutligen studenten. Härligt, men det tar på kroppen.

Imorgon ger jag mig ut i arbetslivet och lämnar det trygga, men jag gillar det. Jag gillar att vara vuxen.



Jag och Selina på studenten. Löööve u snäckan


Balen, 7 juni 2010 - del 1

Dagen började med regn, det öste ner och jag vaknade av just regnet. Kröp upp i soffan tillsammans med mamma, pratade om dagen och jag kände inte mig alls taggad. Hade just då hellre stannat hemma under täcket framför en bra film. Vid halv tio körde vi till Jenny för att få mitt hår fixat..









När håret och sminket var klart var det dags att åka hem till Selina, där
hjälpte jag henne att fixa med hennes klänning och sen bar det av till
Åstorp för lite förfest innan balen med tjejerna i klassen.









Efter vi varit hos My var det dags att åka till Dunkers, blev hämtade i bilarna
och vägen dit var galen.


För jag har tagit studenten!

Jag har lyst med min frånvaro här på bloggen, anledningen till det är att jag tog studenten den 11 juni. Studentveckan har varit full av aktiviteter och har bara hunnit kolla min mejl och facebook snabbt emellan åt. Nå, hur har då varit den sista tiden? Helt underbart! Finns ingenting jag ångrar och allting har varit galet in i det sista. Balen var fantastiskt och alla var så himla fina, själva studenten var mer än galen. Alla skrek, sjöng och skrattade. Jag vill tillbaka, men samtidigt är jag glad över att det är slut. Det tar på en att festa så mycket, att vara på g hela tiden, givetvis är det ett val man gör själv om man festar eller inte - men var sista gången jag såg många av dem och jag ville att det skulle bli en toppen vecka, vilket det verkligen blev.

Vissa av dem kommer jag träffa igen, andra inte. Några har man byggt upp en vänskap med, vänskap som man sällan ser. Glad att jag har er vid min sida. Big love. Vill tacka alla för de fina presenterna jag fått och till alla som kunde fira mig. Tack! Bilder kommer då och då, finns en miljoner bilder både från bal och studenten, det kommer ta sin tid att visa alla och tror jag väljer ut några åt gången att visa.





nästan hela OP07 ♥

Sista dagen..

När jag vaknade imorse kunde jag knappt prata så tjock jag var i halsen och massvis med vita icke söta prickar infinner sig just nu på mina mandlar osv. Tog mig upp efter många om och men, åkte till praktiken. De fick en söt liten blomma i en söt rosa kruka av mig samt att jag bjöd på kärleksmums. Av dem fick jag ett jätte fint halsband, väldigt enkelt och det passar mig perfekt! En ny favorit i min smyckessamling, lovar att lägga ut en bild när jag har ork, har även lite andra köp att visa er! Kändes konstigt att det var sista gången, de har ju blivit som en liten familj, mina tanter på vårdcentralen!

Har precis ätit ärtsoppa, orkade inte vänta tills maten blir klar här hemma, just nu är varken mamma eller stefan hemma och jag kan inte direkt göra kotlettgryta, som det är idag. När jag var mindre skämdes jag för att säga att jag gillade ärtsoppa, när vi fick detta i skolan åt man ytterst lite fast man ville ha mer, annars hade man antagligen blivit kallad fis-emelie. Fun? nooo... Ska hänga lite tvätt nu, ta mig en varm dusch sen blir det mys hela kvällen. Det gillas riktigt mycket, jag är ju som sagt små sjuk och helt ont i kroppen har jag. Jag vill inte bli mer sjuk, det får räcka nu!



Jag i lördags, utgång i Ängelholm.
Och nej, jag dricker inte kiss ;)


RSS 2.0