till dig robin!

Förra helgen festade jag med min kusin i Helsingborg. Vi var ett gäng tjejer och senare mot kvällen när alkoholen flödade i vårt blod kom det en del killar, söta sådana och väldigt trevligt. Jag och kusinvitamin gick på toan och sedan rotade vi bland lite skor, hittade dessa snyggingarna. Visst är de fräsiga? Jag trodde jag skulle dö av en skrattattack...

Nå Robin, vad tycks?


shopping

Jag och Elin åkte in till stan innan idag, fikade och sen tog vi bilen och brummade vidare till Väla, som är ett ganska stort köpcentrum. Väl där chillade vi runder, som Elin snällt uttryckte det. Hittade mycket fint men plånboken tillåter inte shopping nu egentligen, köpte dock nya pums och ett armband samt klämmor till sis.





Din sko - nersatta till 299:-

dessa ska jag sen fixa med lite nitar. vet dock inte hur, NÅGRA FÖRSLAG?



Ur och penn - runt 60 kr




Härom veckan köpte jag en ny skinnjacka på H&m, fick den för endast 200 kr, köpte även nya leggings (som ni kan se på dagensoutfit längre ner) en tunika med volanger, en ny väska och lite annat smått och gått.










dagens outfit



Ni får ursäkta mina ögon, som ser ut som små stenar, svullna och röda. Så blir det när man har en jobbig natt..

Kofta - GinaT
Linna - GinaT
Leggings - Vero moda
Armband - Ur och Penn, thailand, glitter
Klocka - Guldfynd
Halsband - Stockholm, drottningholm.

God morgon...

Jag har påsklov denna veckan men har trots det varit vaken i 1 ½ timme redan. Sovit på soffan i natt då jag inte klarar av att sova i min säng, känner ingen hunger och jag analyserar precis allting. Givetvis mår jag inte bra och det som hänt går inte att förklara. Förstår inte vad som hänt och tivlar på att jag kommer göra det inom de närmaste veckorna. Nåja, jag har klarat av sånt här förutom. Det svider men blir bättre med tiden.

Vad händer idag? Jag och Elin ska in till stan om ungefär två timmar, vi ska på löshårsjakt och hon skulle lämna lite saker i en seconhand affär. Kommer bli trevligt och skönt att man gör något så man slipper tänka så mycket, ibland är det otroligt skönt. Nu ska jag äta frukost och sen ta mig en välbehövlig dusch. God morgon!


gay

Ricky Martin har gått ut med att han är homosexuell, frågar du mig och hela världen har nog alla vetat om det längre än vad han själv gjort. Men grattis Ricky för du vågat komma ur garderoben.


top model

Nu börjar ännu en säsong av Top model på trean. Jag sitter bänkad!

Här är två av mina favoriter i top model, de är grymt snygga!

Naomi



Eva


aj aj..

Ibland är jag en riktig klant, idag på praktiken har jag gått in i saker, fått ekg maskinen i huvudet, snubblat och råkat slå till en patient... I lördags brände jag hela mitt öra när jag skulle trippla håret, öhmn jag tror allt jag är en klumpeduns!

För övrigt dunkar hela mitt öra ännu - trots att det är två dagar sen och det är alldeles trött och blåsor lite här och var. Någon som sa lätt brännskada?


plus and minus

Dagens plus

- Jag har hittat mina balskor, nu ska dom bara beställas.
- Det är påsklov hela veckan, tummen upp.
- Farmor2 och farfar2 är här, vilket betyder fika.
- Ny duschad och ska krypa i säng tidigt för att se new moon, igen.
- Åt tacos till lunch på "jobbet", gott gott gott!

Dagens minus 

- Varit trött hela dagen då natten inte gav mycket sömn.
- Klumpen i magen. minus minus minus
- Trist väder ute
- Har vatten i örat sen duschen, och det försvinner inte! Haha


bakis emelie

Hej!

Igår blev det en liten utgång med min kusin och hennes tjejkompisar. Eller vi splittrades efter förfesten, jag kom in in och nej, det var inte på grund av att jag var för full, utan för jag inte hade Kingstonkort till Tivoli. Försökte till och med spela att jag bodde i Stockholm och var nere över helgen och därför inte hade kortet, men icke, det var inte deras "problem". Surgubbe minsann.... Kvällen avslutades hos Wic och tidigt imorse åkte jag till väla med mamma och mina systrar. Fick köpt en del, dock mer småsaker än kläder. Tyckte inte där var något speciellt....

Nu försökte jag bli kvitt bakfyllan, trots att jag inte drack så mycket så blir jag alltid jätte dålig dagen efter. Ont i magen och mår illa, huvudvärk är något som också står högt upp på listan. Not good, ska senare lägga in det jag köpt, tagit bilder och allt men orkar inte just nu. Ska trycka i mig lite pizza från igår och sen vila en stund. Ikväll ska jag träffa Mette och det var längesen vi sågs sist. ( att träffas i skolan/ på tåget osv räknas inte riktigt. ) Har mycket att berätta så kan bli en spännande kväll. Puss så länge!


Vårkänslor

Hej sötnosar! 

Vaknade av att min underbara prins gav mig en hejdå puss och det pirrade till sådär härligt i magen. Visst är det en underbar känsla att vara kär? Låg sedan och drog mig lite för länge, stressade runder för att sedan traska vidare till världens tråkigaste plats just nu. Hade först bild, fick lite gjort på projektet och sedan väntade en väldigt lååång håla, hade en onödig lektion för att sedan traska till tåget. Fick gå hem och då invigdes mina nya solisar, härligare än härligast!

Väl innanför dörren tog jag lite outfits bilder, tänkte att det var lika bra att göra det. Har min underbart fina korallfärgade, tunna tunika på mig. Kärlek vid första ögonkastet, ungefär. Hade tänkt göra lite läxa men det får jag göra senare ikväll, när jag kommit till prinsen. Blivit en vana att jag sover där, hemma efter skolan men åker dit på kvällarna. Hmmrp, mysigt. Idag är jag på extra mycket myshumör, tror det är värdret som gör det. Nu är det vår, äntligen!


TÄVLING HOS EGOINA!

Jag är med och tävlar hos Egoina!

Nu lottar Egoina ut en bloggie och vem vill inte ha en sådan? Jag har en massa, massa idéer som jag vill dela med mig av och har funderat ett tag på att börja videoblogga. Och vad passar inte bättre då än att just vinna en kamera.


Stressigt liv

.... eller? Misstänker att det är jag som inte kan slappa av och bara ta det lugnt. Jag flänger hit och dit, är sällan stilla och det märks mycket på praktiken. Har lite smått panik över studentklänningen då jag drömde inatt att jag fick springa ut i underkläder för alla klänningarna var slut!?

På praktiken idag fick jag beröm, även igår och jag kan inte låta bli att bli lite mallig. Aldrig trodde jag att jag skulle klara av ett sådant jobb och jag har utvecklas hur mycket som helst, både i mitt arbetssätt och som person. Tummen upp för det! Slutade tidigare och åkte sen till barnmorskan, stress stress. Måste påpeka att hon inte alls borde få vara det, sur tant är det vad hon är. Känns som hon inte lyssnar på en riktigt och hon ville bli av med mig - det märktes. Skulle bara ha en ny omgång med p-piller men hon började prata om stav osv, aldrig att jag sätter in en sådan och går runder med en liten sak vid armbågen. Uuuuuujjjkk!

Vaknade upp brevid min prins imorse och det finns verkligen inget bättre än det! Åkte med han och Simon, så släppte de av mig här hemma innan de fortsatte vidare till jobb och jag in för att äta. Jag är långt ifrån en frukostmänniska men imorse kurrade magen riktigt mycket och det satt fint med lite mat så tidigt på morgonen. Mums!

Nu ska jag byta kläder och sen ge mig på stepmaskinen för att bränna lite fett. Redan gått ner lite i vikt, dock var det inte min avsikt att göra det utan det har bara blivit så. Varför vet jag inte direkt, nåja jag klagar i alla fall inte!


MANBOBS

Manboy låten har verkligen en magisk kraft att sätta sig på hjärnan... Min fyndiga vän Robert säger istället manbobs.. Så istället för att sjunga manboy går jag nu mera runder och sjunger manbobs.

"Manbobs, manbobs, you can call me manbobs"

update: nu var det inte you can call me, utan you touch my manbobs.....

Är det nu jag ska börja bli rädd?

Söndag 21/3

Vaknade upp i prinsen säng, dock ensam då han åkte och jobbade tidigt imorse. Åkte hem nästan direkt, kände ingen anledning att stanna där även om jag och hans mamma kunde fått en trevlig stund. Varför fick jag det att låta så snuskigt? Hrmpr.... Gick hem, det var skönt faktiskt, lite frisk luft. La mig direkt i sängen och läste klart fjärde boken i twilight serien och blev genast lite ledsen, ingen mer läsning om Bella och Edward. Kan ju läsa om böckerna men det blir inget nytt och spännande. Får väl hitta någon annan bok/ serie som jag kan läsa... Annars har dagen gått åt till mina funderingar. Tänk så det knakat, bollat tankar och ider fram och tillbaka.

Klumpen i magen är tillbaka, en vecka lyckades den hålla sig borta och kan inget annat än att fälla några tårar i skrivandets stund. Känslan är obehanglig och illamåendet kryper sakta men säkert fram. Jag som trodde att det var borta, kanske inte föralltid men för en stund.

Tittat runder på lite kläder på nätet, insett att jag sakta men säkert börjat ändra min stil. Positivt? Ja, jag har kläder som jag trodde att jag aldrig i hela min värld kunde tänka mig ha innan, som jag trott att jag inte passat i och för en gång skull har jag lärt mig att tycka om mitt hår. Med min nya hårfärg, som inte skiljer sig så mycket från min förra, ser det faktiskt bra ut. Nåja, ibland är jag väldigt nojjig men mitt hår har varit ett stressmoment i en egen klass.

Vad händer då i veckan? Jag måste köpa mig en ny kalender då min gamla är totalt sliten och nerkladdad lite här och var. Att inte ha en fungerande kalender får min vardag att bli en enda röra och jag har noll koll just nu.

Måndag: praktik hela dagen. Träna 
Tisdag: praktik hela dagen, kanske lite shopping efter. Träna sen på kvällen..
Onsdag: Skola, träna
Torsdag: Skola, träna om jag orkar.
Fredag: Skola och sen blir det möjligtvis en utgång
Lördag & söndag är ännu oklara.

Nu väntar tandborstning och en välbehövlig sömn. Inte sovit i min egen säng på hela veckan, en natt men sen har jag inte sovit i den sen förra veckan, innan jag åkte till Stockholm. Den måste ha saknat mig väldigt, väldigt mycket.




studentmössan kom i veckan, ännu ett steg närmare!


outfit

Här kommer gårdagens outfit, bytade dock det vita linnet mot ett svart.



kofta - ginaT
linne - ginaT
leggings - ginaT
skärp - minns ej
halsband och armband - ur och penn


helgen

Min helg började med att jag låg och var magsjuk, mindre rolig och alla mina planer gick upp i intet på någon sekund. Dock blev jag bättre på fredag och efter en liten välbehövlig sovmorgon satte jag mig på tåget upp till Stockholm. Väl på tåget fick jag sitta i en kupé med ett gäng konstiga människor. En man lukte svett/fis och en annan kunde inte sluta titta på mig. Den tredje såg ut som jesus och den fjärde såg ut som en seriemördare.... Fantasin flög iväg och på kvällen blev jag upphämtad av pappa, tess och tinna.

Lördag morgon, vi åkte iväg till Barkaby för att gå på outleten, hittade ingenting. Jo en riktig fin väska men köpte den inte. Varför vet jag inte!? Sen blev det Stinsen, ett jätte, jätte stort köpcentrum. >Vi åt grekisk och kollade i affärerna. På eftermiddagen spelade vi badminton och senare på kvällen blev det melodifestivalen samt luftslottet som sprängdes.

Söndag vaknade jag blev jag väckt av min prins. Irriterande men lyckade somna om, dock var det söta sms man fick sådär tidigt på morgonen. Jag och pappa hade planerat in en egen dag, dotter och fars dag ungefär. Blev shopping, bio och fika. Åkte även hem till pappas jobbekompis och tittade på en valp, sötnos till max! På kvällen blev det taco och jag vilade en timme eller två för att se ta nattåget hem. Det var nog det värsta jag varit med om, dock hade jag en trevlig prick brevid mig och man fick många goa skratt...

Just nu sitter jag med färg i håret, slingor. Får se om det blir något bra av  det, tror dock inte det men återstår ju att se. Sen ska jag packa lite och sen ta tåget till min prins. Vi har inte setts på 8 dagar och det har varit några riktigt långa dagar minsann... Varje minut har räknats, okej nästan då.  Nej nu ska jag tvätta ur färgen och skriver nog lite mer sen. Puss!


Fredag 12/3

Hej sötnosar...

I onsdags natt blev jag sjuk, hostade så mycket att jag kräktes och det bara fortsatte fram till tidigt på morgonen. Antagligen var/är det kräksjukan. Dock inte kräkt på mer än 25 timmar. Men jag har gått ner drygt två kilo på mindre än två dygn - inte okej! Det känns och syns vid magen speciellt och jag kan inte mer än att sakna mina kärlekshandtag, en del är kvar men det är inte mycket... Hade hög feber och den ville inte gå ner, så därför avbokade vi Stockholms biljetterna men när jag vaknade imorse hade jag ingen feber och den låg under min normaltempertur. Typiskt! Ringde pappa direkt och frågade om jag inte kunde komma upp och jovisst, han skulle bara ringa ett samtal och sen får vi se om vi bokar biljetterna igen.

Har precis gjort vid mig, ska bara platta till håret lite och sen ska jag leta fram en tillräckligt stor väska om jag nu åker.  När vi annars åker upp brukar vi ha stora resväskor men känner att det blir förstort för en helg och den ligger på vinden dessutom. Nåja, vi får se om det blir Stockholm eller om jag stannar hemma och har en myskväll. Behöver använda min biobiljett också, den går ju ut på söndag!


fullt upp

Hejhej!

För någon vecka sedan skulle jag beskriva mitt liv som trist, grått och alldeles förfärligt tråkigt. Jag var inne i en liten svacka där allting var jobbigt, oavsett vad jag gjorde eller sa så blev allting fel. Dock har det vänt och nu är allt underbart. Det enda som fattas är min underbara, fina pojkvän. Men denna veckan ägnar vi oss åt annat, man kan inte alltid vara tillsammans utan måste utforska livet på egna sätt. Båda ska uppåt i landet, han åker idag och jag på fredag. Han är bort längre än vad jag är, men sen har jag min skola att tänka på. Och lite annat att pyssla med. Så uttråkad kommer jag då inte bli. Hur ser då schemat ut de närmaste dagarna?

Torsdag - Skolan, laga en tand hos tandis och sen hem, tvätta, packa och fixa med skolarbeten.
Fredag - Skola till runt tolv, sen blir det tåg till Hässleholm för att sedan byta och åka mot huvudstaden. Framme på kvällen då det blir mys med daddy + fam.
Lördag - Jag har lagt mitt liv i deras händer, så vi får se vad som hittas på. Tyckte jag hörde något om att spela badminton. Det kan ju bli intressant.
Söndag - Samma gäller här, mitt liv i deras händer. På natten åker jag hem. 

Min stora fråga är hur jag ska orka med praktiken på måndag? Synd att jag itne dricker kaffe, nåja det ska nog gå bra endå. En liten kick får man ju utav den otroligt mysiga och trevliga personalen. Jag gillar min praktikplats skarpt.

Har försökt att skriva ett arbete i religion, jag har inte valt det allra lättaste ämnet men jag ger mig inte, jag ska få det klart och jag ska allt få ett bra betyg på det också. Jag ska helt enkelt. Har även lite annat skolmojs kvar att göra, dock gör jag inte det idag då jag ska gå och sova nu. Känner hur hjärnan jobbar på övertid..


En jobbig dag.

Som jag nämnde tidigare idag skulle jag stannat i sängen och aldrig satt fötterna på golvet, gnuggat mig i ögonen för att sen tassa in i stora huset och försiktig samla ihop smink osv, resten av familjen sov och ville inte störa. Skoldagen var seg och tiden sniglade sig fram, enda vettiga lektionen var mattelektionen och jag lärde mig en hel del. Matte har aldrig varit min starka sida och jag försöker verkligen. Gick in med ångest och gick därifrån med en lättnad.

Väl hemma ringde jag ett välbehövligt samtal. Det är skönt att prata med någon "okänd" som inte kan en utan och innan, trots att hon faktiskt kan det mer eller mindre. På ett knasig sätt i många ögon men fullkomligt naturligt i mina. Som jag nämnt i min tidigare blogg (tror aldrig jag nämnt det här.) Så går jag till ett medium för personlig utveckling och för att komma runt svåra problem osv. Det är skönt att lyssna på någon som kommer med kloka råd och tips. Hon upplyser en faktiskt om verkligheten, vad man ska säga/ inte säga, hur man ska agera i en viss situation och hur man absolut inte ska göra. Jag greps av panik som sagt och det börjar bli vardag för mig nu, panikattacker och sömnlösa nätter. Tror jag ska skapa en ny kategori här i bloggen, berätta lite mer om mina samtal med henne, tar bort det personliga men kan tipsa om olika saker man ska tänka på osv... Skulle det varit något tror ni?

Idag är det 100 dagar kvar till studenten. En stor nedräkning sattes upp på skolan och det var känns att det närmar sig. Snart borde mössorna och de andra sakerna kommer, ångest över att jag köpte så mycket och att notan blev hundra gånger dyrare än jag trodde. Står i skuld till mina fina föräldrar. Har lite planer på hur jag ska tacka dom....

Har precis städat rummet noga och tittat på Grey's som hade premiär idag. Äntligen är det tillbaka och vardagen faller verkligen in på riktigt. Ingen riktig vecka utan alla program som går på tvn. Liten tv nörd är jag allt, men vem är inte det nu när det varit ruggit och mörkt ute. Känns toppen att vi går mot ljusare tider och att snön smält bort en hel del. En del kvar men det lilla som är kvar lägger man knappt märke till, dock kunde väderguden sluppit minusgraderna och gjort det lite, lite varmare så man kunde använt fina, ljusa vårkläder, skinnjacka och converse utan att frysa om fötter och ben.

Blev ett litet längre inlägg än jag trodde, behövde skriva av mig. Imorgon kommer en dagens outfit och lite annat skoj. Tänkte tipsa om mina måsten i vår. Tackar för mig och nu säger jag god natt.


Onsdag 3/3

Hellu.

Jag skulle antagligen inte gått upp imorse, ingen bra dag alls. Jag är hungrig som in i då jag inte hann äta frukost och glömt mina pengar hemma, typiskt eller vad. Sitter just nu och jobbar med projektarbetet, tredje gången vi ändrar oss och vad är det nu man säger " tredje gången gilt?"... Nu ska jag fortsätta arbeta vidare så hörs vi senare.

En perfekt dag.

Imorse möttes jag av en kräkande lillebror, en mamma som var trött och en extra daddy som var ännu tröttare. Vi har fått herr kräksjuka i familjen, dock tycks det bara vara lillebror som fått det och han har nu varit kräkfri i flera timmar. Min mage är orolig, vet inte om det är just herr kräksjuka som bygger bo där eller om det är min magkatarr...

Åkte till praktiken och fick order om att jag inte skulle röra patienterna. Hur lätt är det när jag jobbar på en vårdcentral och syftet med det hela är att försöka göra de så bra som möjligt för de sjuka, ta prover, ekg osv. Jag skulle undvika ta i handtag och jag små skrattade för mig själv. Istället för att sitta rakt upp och ner på en stol och låta tiden gå så tog jag patienter inne på labb. Jag stack, jag stack och jag stack. Det var rolig och jag fick beröm, jag är både snabb och duktig. Några gånger använde jag inte stas och jag blev så otroligt glad över att jag klarar av att träffa små, små vener trots att jag lät stasen ligga. Såna här dagar gillar jag skarpt, när jag får vara extra effektiv och verkligen känna mig duktig och betydelsefull på min praktikplats.

När jag kom hem gick jag och la mig nästan direkt. Kroppen orkade inte mer och huvudet höll på att sprängas, mådde illa och försökte få i mig lite mat. Vaknade ett x antal timmar senare och blev genast arg på mamma då jag trodde att det var onsdag kväll och att hon låtit mig sova så länge, jag hade ju missat skolan. Stolligt kan det bli ibland och jag skrattar åt det nu. Sitter i skrivandets stund och tänker på min vackra prins. Han är det absolut bästa som hänt i mitt liv (eller okej då, att bli storasyster är det allra, allra bästa), trots att vi har våra stunder, precis som alla par har, så får han mig att skratta och le vid de rätta tillfällena och jag vet vart jag har honom. Vid min sida i alla väder. Imorgon ska jag få pussa på honom, ligga nära och se han skratta. Kan man bli kär i ett leende och ett par glittrande ögon? Ja, jag tror det. Vi har kommit över det första stadiet i förhållandet men trots det så är allt pirrigt, spännande och alldeles underbart. Det är härligt att vara kär.

 





desperata hemmafruar

Ikväll börjar desperate housewives och jag har längtat. Missade dock mycket av förra säsongen så skulle behöva en liten uppdatering.

Som sagt, säsongsstart på femman ikväll, 21.00!


party like a rockstar

I lördags hade jag och några andra tjejer en riktig tjejkväll ute. Vi dansade, drack champange och hade riktigt, riktigt roligt. Här kommer lite bilder från kvällens äventyr.





Det var inte lätt att få en bra bild på sminkningen via camen, dålig ljus
och det var stressigt.



Jass, Jag och min kusin Madde



Amanda, Jass, Jasmina och jag.

RSS 2.0