underbaraste

Ville bara säga att min prins är bäst. Jag älskar dig.

Och nu kallar sängen, har en hel del timmar att ta igen...


oplanderad utgång

Jag ska inte ljuga. Det blev hårt igår men inte farligt hårt. Drack en drink för mycket och kanske några för många shottar slank ner. Men jag hade trevligt och väldigt roligt. Kvällen avslutades hos min prins, välbehövligt och alldeles underbart. Somnade gott brevid honom.

Idag vet jag inte vad som händer, börjar bli människa igen men är inte helt återställd. En dusch borde nog kunna fixa det, lite smink och fina kläder. Ska ta och leta fram min skinnjacka, även om man inte kan använda den nu, kanske om man har en tjocktröja under, iaf så vill jag använda den istället för min tjocka vinterjacka. Är så fruktansvärt trött på den. Suck!


home

Det var riktigt mysigt att gå runder i stan, titta i affären och sen tog vi en liten mini lunch. Efter maten blev vi så trötta att vi satte oss på tåget hem igen och jag gäspar för fullt just nu. Solen tittade även fram en stund och jag muttrade för mig själv att jag inte tog min skinnjacka och en riktigt tjock kofta under. Dock ändrade jag mig ganska snabbt när den gömde sig igen, brrr! Det bästa med hela dagen är att det har börjat töa, mindre bra när man ska ge sig ut på vägarna/cykelbanorna men det går om man kör försiktigt. Funderar på att lägga mig i sängen ett tag och vila lite. Vet inte vad som händer ikväll. Kanske blir en utgång annars ska jag ligga under täcket med en godispåse och någon bra bok. Eller film. Nåja, vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på.



jag i slutet på sensommaren 09.


dagens outfit



klänning som jag gjort om till body - ginaT
"jacka" -ginaT
jenas - ginaT
halsband - ur och pen
armband - ur och pen, thailand.
klocka - guldfynd
skärp - vet ej.

att älska

"Det svåraste jag gjort i mitt liv är att älska någon annan. Det är tidskrävande men också helt underbart. "

- Emelie Gustavsson

Fredag 26/2

God morgon söta läsare.

Först av allt vill jag välkomna alla nya läsare, hoppas ni stannar!

Lyckades till slut somna efter att jag legat och vänt mig i en evighet. Hade panik igår men en underbar vän lyckades lugna ner mig ganska mycket, men känner hur den smyger sig på igen... Oh no! Sitter just nu och njuter av en god frukost, ett glas mjölk, en kopp jordgubbste och två knäckisar med skinka. Tror det får bli en skål med fil också, så jag orkar sprinag runder på stan idag.


nattbloggning

Jag borde sova, sover jag? Nej... Självklart inte. Ska upp tidigt för imorgon blir det lite shopping och fika med en gammal kompis. Gammal kompis låter som, ja jag vet inte vad. Men vi gick på högstadiet tillsammans och ja, det var längesen vi sågs. Typ i sommras var sista gången vi umgicks en hel dag. Tiden bara flyger iväg och man är dum som inte träffas oftare. Nej nu minsann blir det sängen. Hörs imorgon!


Rihanna

Jag har blivit förälskad. I Rihannas nya album, låtarna är magiska och jag kan inte sluta lyssna. Beroende? Jag tror faktiskt jag blivit det. Låtarna Hard, Te amo och Stupid in love är mina favvisar.


Hard - Rihanna



Te amo - Rihanna



Stupid in love - Rihanna


söker jobb

Jag la ner skrivandet för en stund, kunde inte koncetrera mig då det är mycket som snurrar i huvudet. Istället sitter jag och försöker få ihop ett litet brev som jag ska skicka iväg, jag söker alltså jobb. Jag håller tummarna att jag får det. Man kan inte få mer än ett nej och då är det bara att söka vidare!


plugghäst

Nu ska jag fördjupa mig i religion, måste börja skriva på ett arbete som ska vara klart någon gång i mars, (tror det var den 18e) och så ska jag skriva ett arbete om stroke (för jag missade del lektionen). Nåja, jag har ju inget bättre för mig. Med en kopp te och äpple bitar kan jag nog klara av det ganska bra.


Torsdag 25/2

Jag har drömt en massa konstiga drömmar inatt, man små skrattar lite åt det nu efteråt. Hehe, ibland drömmer man helt enkelt knasigt. Lovet börjar lida mot sitt slut och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Tror det blir en riktig hemma dag idag också. Blev inget ut och gå, tar det kanske senare. Är ganska trött då jag somnade sent.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och se på Top Model med Tyra Banks. Hon är en av de få kvinnorna i världen som jag tycker är riktigt snygga och vackra.




kroppen mår pyton!

Vägde mig nyss och vågen måste spela mig ett spratt. Den måste ju vara trasig, trycker i mig muffins för att slippa då ångest. Men istället för att slippa få ångest så bygger jag på den genom att just äta muffins. Jag har aldrig haft problem med min vikt och i sommras rasade jag i vikt, gick ner två storlekar och när jag sedan började gå upp det jag tappade kom ångesten smygandes och jag stod inte ut med att se mig själv.

Vi har fetma i släkten och jag märker genast om jag är onyttig, jag går upp i vikt. Det handlar om några få kilo och jag känner mig obekväm. Det är hemskt och jag hatar känslan. Jag är ju fin och vacker trots de där extra kilona. Jag vet om det men det är som någon parasit äter upp mina tankar och istället ersätter de bra tankarna med negativa. Det är frustrerande. Jag har längre ingen kontroll.

Min hy mår heller inte bra och det har jag att tacka min kost för. Den är helt fel och innehåller alldeles för mycket socker och andra onyttigheter. Men det är gott och jag brukar beröma mig själv om jag presterat bra i skolan osv, med en godispåse, kakor eller något annat. Det är helt fel! 

Så imorgon ska jag ta min halv runda kropp för att gå en lång runda, jag behöver dessutom rensa tankarna och sedan ska jag krypa ner i sängen igen. Jag ska alltså gå tidigt på morgonen, innan frukost. Det är då jag har mest energi, konstigt nog. Jag vill även påpeka att jag inte tränar någonting, aldrig någonsin. Ni kan ju tänka er hur min kropp mår - pyton! Stackars kropp....

Jag vet egentligen inte vad jag ville ha ut av detta inlägget, tror jag behövde rensa hjärnan på lite tankar bara.


kär i skor?

I söndags var jag en runda på Väla. Då min plånbok och konto ekar blev det bara att titta. Provade dessa snyggingarna och de passade perfekt. Jag hade kunnat ställa mig utanför, sjunga, dansa och hålla låda för att samla in pengar till skorna. Kan man vara kär i ett par skor så är jag det. I varje tidining jag har tittat i så har de funnits med, måste vara ett tecken från ovan att jag ska köpa dessa. Eller?



nytt utseende

Bloggen har fått nytt utseende. Nu får vi se hur länge denna designen håller.

ge mig!




Jag skulle kunna döda för dessa skorna och de får mer än gärna flytta in hos mig. Kommer från scorett.se.

Mardrömsnatt

Go'morgon sötnosar.

Natten var inget att hänga i julgranen, tittade på tv tills ögonen inte längre ville hålla sig vakna. Har vaknat ett x antal gånger, varit genom svettig och någon gång vaknade jag av att jag grät. Vaknade ungefär för en timme sedan, skönt med sovmorgon. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ut och gå med bästisen vid tre. Om jag blir klar före så sticker jag ut på en runda själv precis innan, jag behöver rensa själen på en massa ilska.

Annars blir det en ganska lugn dag, skulle egentligen varit på praktiken men orkar inte då mina lungor inte är helt okej. Jag undrar vad det är men hoppas att det blir bättre om jag vilar ett tag, vilat i över en vecka nu. Nåja, vi får helt enkelt se vart detta leder till.


Våga älska dig själv.

Om du inte tycker om dig själv, hur ska då andra kunna göra det?

Måndag 22/2

Hellu bloggen.

Hur har eran dag varit? Min har väl varit sådär bra, varit sjukt irriterad, arg, ledsen och haft ångest inför hösten. Vad ska jag göra och vad vill jag göra. Har kommit så långt i tänkandet att jag tagit mitt beslut: jag ska förmodligen inte läsa till sjuksköterska. Det är långt ifrån det jag vill jobba med, jag vill bli barnmorska. Måste därför först bli sjuksköterska för att sedan specialisera mig - bli barnmorska. Och tiden där emellan, alltså läsa till sjuksköterska, känns bara jobbig. Tråkig kan jag nog inte påstå att det blir, det är ju ett roligt jobb men passar det mig? Nej, det vet jag nog inte. Hmm, får fundera vidare helt enkelt.

Har precis varit och klippt mig, blev topparna då jag ska spara till långt hår. Och oj vad det har växt sen november. Först nu fattar jag hur kort det verkligen var i nacken, nej usch. Nöjd med frisören var jag inte heller, nåja, man måste ju prova sig fram eller hur? Och jag kom fram till att jag är helnöjd med min "egen" frisör. Beställde tid till baluppsättningen, visade klänningen och vi pratade lite löst om hur det hela ska se ut. Jag längtar!


perfekt helg

Sitter här och små skrattar åt mig själv, hade fått en anonym (givetvis är man anonym om man ska påpeka saker) att det stavas kg och inte kH, hade man tagit tänkandet ett steg högre kanske man hade kunnat räkna ut att g och h tangenterna sitter precis brevid varandra.... men tank för upplysningen!

Hur har då min helg varit? Den har varit kanon, alldeles perfekt. Precis som den brukar varan nu förtiden. Igår blev det middag hemma hos några prinsens föräldrar umgås med - alldeles underbar mat. Sagolikt.. Jag och prinsen traskade hem vid elva tiden, skottade uppfarten osv sen fick han ett ryck och vi körde till Perstorp för att handla godis. Man kan tycka vad man vill men han gick inte att stoppa, en godis sugen man ska man låta vara och låta honom handla sitt godis... Det blir bäst så.

Idag blir det en lugn dag vilket jag uppskattar. Sista dagen på pencillinkuren och det ska bli skönt att slippa tabletterna. Nu ska jag försöka väcka min sovande man med en massa pussar.


fredags mys

Tjoflax...

Blev upphämtad innan av prinsen och hans pappa, så nu är man hos honom. Åt mat innan, lax - jag är inget stort fan av det direkt. men smakade lite, duktigt! Nu blir det en massa mys med pojken min. Puss!

Fredag 19/2

God morgon eller god förmiddag ska jag kanske säga...

Vaknade strax innan sex imorse, prinsen skulle iväg till jobbet och jag brukar alltid följa med till dörren för att ge en hejdå puss, kram och och ge lite pussar till. För att sen stå en stund i dörren och vinka. Så blev det inte idag, frös och orkade knappt ta mig upp ur sängen, så vi sa hejdå där och jag somnade om med detsamma. Sov två timmar och sen blev jag väckt av ett sms. Onödig info, i know! Tittade på Vakna och sen åt jag lite frukost. Duktig jag är, brukar annars inte äta det.

Vad händer idag? Vi är lediga från skolan men jag har redan varit hemma tre dagar och hade gärna gått dit faktiskt. Kryper i kroppen och är sugen på att ge mig ut och springa. Dock tillåter inte vädret det och jag fryser för mycket. Ursäkt efter ursäkt. Istället funderar jag på att krypa ner i sängen igen och kolla på en bra film, tyvärr finns det ingen som lockar. Suck... Ikväll blir det kanske bio, jag vill och hoppas. Längesen jag var på bio och aldrig varit det med prinsen. Mysigt såhär en fredag kväll, blir det inte bio blir det nog mys endå. Förhoppningsvis.  


tanläkare och 1 kg godis.

För några dagar sedan var jag hos tandläkaren. Som standarfråga frågade hon mig om jag små åt mycket, om jag drack läsk osv... Jag drog en vit lögn och sa att jag inte små åt sådär jätte ofta, drack ingen läsk (sanning i det faktiskt, dricker ytterst sällan och då bara något glas) och berömde mig själv lite grann. Hon fick en konstig blick som talade om att jag skulle tala sanning, nickade och sa att så var fallet - jag små åt bara ibland. Hon berättade då att om man nu var tvungen att äta godis (haha, precis som om någon sitter och tvingar i en det) så skulle man äta allt på en gång och inte dela upp det. Jahapp tänkte jag, men tänk om man köper 1 kg godis. Man får väldigt ont i magen om man nu ska äta 1 kg godis på en gång. De där tanläkarna har då inte tänkt igenom det riktigt väl....

love ♥

Min prins kommer efter sin träning senare ikväll, min säng behöver renbäddas, rummet städas och jag behöver borsta tänderna. Orkar ingenting av det och magen börjar kurra. Legat i soffan hela dagen och det börjar bli segt. Fast jag sovit flera timmar idag är jag döds trött och jag antar att mannen min kommer se OS på tv när han kommer. Tur att nya rummret av VR dök upp i brevlådan igår...


rumpnisse

Tog mig precis en dusch och tittade på mig själv efteråt, hoppade till och skrattade för mig själv. I speglen såg jag en trött, sliten och matt Emelie med en alldeles förfärlig hy och trötta ögon. Mitt korta hår stod åt alla håll och jag påminde lite om en rumpnisse från Ronja rövardotter. Borde skriva lite arbeten men motivationen är på noll så skjuter upp det till imorgon, möjligtvis lovet då jag endå inte kommer ha något vettigt att göra endå. 

ibland försöker jag skoja till det...

Vän: Är du sjuk?
Jag: Ja, urinvägsinfektion.
Vän: Aha, har du sittit ner i kylan för länge?
Jag: Nej, för mycket sex....
Vän: Hahahaha.

(givetvis skämtade jag om att jag fått min urivägsinfektion av för mycket sex... )


Torsdag 18/2

God morgon.

Mitt dåliga morgon humor har kommit för att besöka mig denna kalla vinter morgon. Jag är grinig, har ont och saknar Wic. Fyra dagar sen jag sist pussade på honom, fyra långa dagar. Ligger just nu under en filt och har försökt trycka i mig lite frukost, utan resultat. Den kom upp igen, härligt. Ingen skola idag heller och det är faktiskt skönt. Tråkigt att man är dålig bara, när ska jag  bli frisk? Vi får hoppas på att pencillinen hjälper. Nu ska jag slänga på en film och försöka sova.


syskon nummer fem.

Doktorn bekräftade det som jag anat, urinvägsinfektion. Härligt att man näst in till gråter varje gång man ska kissa och jag kniper hårt i troskanten, precis som om det skulle ta bort smärtan? Har många konstiga saker för mig, men det är väl just de här små sakerna som gör en person unik och spännande. Myser just nu i en stor tjocktröja som jag lånat av prinsen, lånat är väl kanske fel ord - stulit passar nog bättre. Hehe, den är mysig och den har fortfarande en prins-lukt. Num num. För övrigt börjar det krypa i kroppen, jag vill ut och göra saker, men i och med min fina infektion är jag i stort behov av en toalett var tionde minut. Och nej, jag skämtar inte. Stannar därför hemma imorgon också och härmed har jag nu sportlov. Kan man säga, vi är lediga på fredag och jag har inte varit på praktiken igår och inte i skolan idag/imorgon.Suck!

Nå, vad ska jag då hitta på imorgon? Jag ska försöka sova så länge som möjligt, imorse höll jag på att kissa på mig. Mysigt sätt att vakna på, föredrar en pussattack från min underbara pojkvän. Sen ska jag bygga bo i soffan, mamma är också hemma. En gravid mamma, jag ska få ett syskon! idag var hon på ultraljud och den lille krabaten, som jag kallar hon - självklart att det är en tjej, rörde sig hela tiden. En riktig liten busunge kommer det bli. Precis som vi andra, sa mamma...  Jag kommer antagligen inte bo hemma när den lille kommer i september. Tråkigt nog men jag ser framimot att flytta. Om jag nu flyttar men det känns som det snart är dags för mig att lämna boet.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa det nya numret av VeckoRevyn. Smaskigt, sen kommer John blund på besök. God natt.


Lite fakta om Emelie

- Jag klippte av mitt hår i november, en snygg page blev det. Idag har jag fått en mupp frisyr som inte går att göra vid. Och klipper jag det så blir det kortare, förstår ni mitt problem?

- Att känna igen personer är inte svårt. Kan känna igen en människa från exempelvis väla, som jag bara gått förbi.

- Jag fullkomligt hatar tandläkare. Inte för att jag är rädd för själva undersökningen osv, utan för att de alltid klagar på att jag småäter, dricker för mycket onyttigt och aldrig borstar tänderna. But, jag borstar tänderna morgon och kväll. Små äter när jag känner för det och att jag har lätt för att få hål har inte med det att göra. (ökar det hela kanske, men inte mer) Dumma tandläkare.

- Sedan flera år tillbaka har jag velat bli barnmorska, men för att bli det måste jag först läsa till sjuksyrra. Vilket jag nästan total vägrar. Fy bubblan vad tråkigt!

- Balen... Jag har köpt en balklänning som jag inte är helt nöjd med. Låter bra va? Jag kommer få lära mig att tycka om den. Alla tycker jag är vacker i den men själv ser jag bara en kort Emelie med världens fulaste frisyr. (håret förföljer mig.... höhö) Givetvis kommer jag ju ha en snygg håruppsättning, men endå. Givetvis föll jag för den när jag såg den på mig första gången, men jag vet inte.. Nåja, nu är den min i alla fall.

- Jag brukar räkna pengar i huvudet. Är totalt penga galen men orkar inte jobba då det kommer bli för mycket med skolan och praktiken. Har jag inbillat mig i alla fall. Jag blir lätt "utbränd" då jag leker maratonlöpare såfort jag ska göra någonting. Har man inte jobb får man inga pengar.

- Smörgåstårta är något jag avskyr riktigt mycket, det är geggit och fullt med en massa konstigheter, oftast olika saker blandat i en röra. Nej tack. Endå intalar jag mig själv att jag tycker om det, att det är gott. Några bitar går ner, men inte mer.

- Sen början på december har jag varit sjuk. Hade en infektion av något slag i mina lungor (om jag fattat det hela rätt) men detta har då "gått över" enligt läkarna. Själv håller jag inte med. Härligt att vara sjuk i två månader. Någon som vill bli smittad?

- Kan bara lyssna på musik vissa dagar, är jag inte på rätt humör tycker jag det är mysigare att bara lyssna på tystnaden. Hur man nu gör det.

i love skor

Adina SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM     Här hittar ni vart skon kommer ifrån.

Här kan ni se vart skora kommer ifrån, (den under också)



Tittade runder lite på skor, i lördes när jag var ute och festade slet jag upp mina favorit klackar. De går att klacka om men klackarna har jack i själva klacken. Så otroligt tråkigt, mina favvisar också. Skorna längst ner gillade jag skarpt.

Stora val, svåra beslut.

Min motivation till det mesta är borta just nu, en inre stress finns ständigt i min kropp och det var månader sen jag kände det där härliga lugnet somm ibland brukar infinna sig. Jag orkar knappt se mig själv i speglen, då ser jag bara min "fel" och brister, det är hemskt och jag hatar det. För jag vet ju om att jag är fin´. Alla är fina på sitt eget sätt, det vet jag om. Allt har blivit en ond cirkel som vägrar att brytas, det rullar på och jag bara går runder och är. Är någon som jag inte brukar vara, var är all energi och var är styrkan? Styrkan måste finnas där, även om jag inte märker av den. Annars hade jag ju faktiskt inte orkat.

Jag är verkligen en sista minutet tjej, det blir bäst då. Känner pressen och stressen i ryggen, precis som en piska. Det är då jag presterar som bäst, men det måste vara det där höga tempot hela tiden, jag måste få vara stressad på dagen för att sen kunna koppla av helt på kvällen. Just nu är jag ständigt rastlös och saknar det höga tempot. Ingen människa mår bra av att ha det så i långa loppet, men bara lite. Få känna det några dagar i veckan, för just nu står jag inte ut.

Ska sätta mig ner senare idag och göra upp mål som jag sedan ska sträva efter, nu är det knappt fyra månader kvar till studenten och jag låter mina betyg rinna ut i sanden istället för att kämpa det där lilla extra. Jag är motiverad långt där inne, men det når inte enda fram. Känner att jag nog får locka med någonting, små belöningar. Dock inte för mycket, det blir då till en vana att man måste belönas såfort man presterat bra. Ska även söka jobb, massvis med jobb. Sommarvikariat. Måste även ta mig en riktig funderare på vart jag ska läsa i höst. Om jag ska läsa. Ska jag läsa till sjuksköterska eller till någonting annat? Vården lockar inte speciellt mycket just nu. Jag söker nya utmaning och nya äventyr. Att läsa till sjuksköterska är ju en utmaning i sig, men jag söker en annan sorts utmaning. Någonting jag inte vet så mycket om. Jag vill göra något som verkligen fångar mitt intresse.

Mycket tankar och funderingar just nu, ibland står man inte ut. Det är inte lätt och veta vad man vill göra här i livet. Stora val och beslut ska fattas inom en snar framtid. Jag vet seriöst inte hur jag ska hinna lista ut det och komma med ett bra beslut som jag är helt nöjd med. Nåja, jag får ta mig en funderare. Nu: frukost.



emelie, hösten 08


tandis och läkarbesök.

God morgon söta läsare.

Är hemma idag med, ska till vårdcentralen och jag hoppas jag får pencillin. Orkar inte ha ont mer när jag kissar. Sen vid tre tiden ska jag till tandläkaren. Och ingen kan köra mig så får cykla fram och tillbaka, kommer bli tolv km sammanlagt. Puuh, jobbigt! När jag endå är hemma kan jag lika bra börja med alla arbeten som ligger och väntar på att få skrivas, not fun. Och jag saknar min prins, kanske om jag har tur så träffas vi ikväll? Det är ju inte förbjudet att hoppas.

Tisdag 16/2

Yooo....

idag är jag hemma från praktiken, halsen var tjock imorse och jag sprang på toa hela tiden inatt så var otroligt trött. Ett tag funderade jag på att gå över till en granne som har små barn och fråga om jag fick låna en blöja eller två, kom snabbt på att blöjorna nog inte hade passat så fortsatte springa mellan husen såfort jag blev kissig. (Jag och lillsis bor i vårt garage som är ombyggt, har dumt nog ingen toalett där. ) Druckit liter med vatten, inte riktigt, men nästan. Känns lite bättre nu så vi får se om det fortsätter eller om jag lyckades bota mig själv. Nu inbillar jag mig en massa, dr Emelie. 

 


Måndag 15/2

Jaaaaaaag mååååååååååååår illlaaaa, så här på morgonkvisten. Att jag sen varit uppe sen innan tre inatt är ju ingenting - det har liksom redan varit morgon för min del. Är redo för en dag på praktiken, inte. Är så fruktansvärt trött, inte fysisk utan mer psykiskt. Eller lite fysiskt med, typ att jag inte orkar röra mig som innan, orkar inte lyfta vissa saker osv. Nog roligt. Men tillbaka till praktiken, idag ska jag vara med barnmorskorna. Åh, finns inget bättre än det. Det är roligare än att vara i korridoren eller att ta en massa prover. Det brinner jag inte för. Är bara jätte duktig på det. Att vara mini-barnmorska är något jag älskar, få sitta brevid och lyssna. Se alla magarna, lyssna och känna. Träffa bebisar och mammorna. Detta brinner jag verkligen för. Att vara barnmorska är så mycket mer än bara det jag nyss räknade upp, men endå. Tror ni förstår.

Skulle försöka få i mig lite frukost men det är omöjligt, har en stark känsla av att det kommer komma upp då. Jag som älskar mat. suck. Nåja, det ska nog gå endå. Med lite våld och inre styrka så kan det nog gå ganska bra endå. Eller så går jag ut och lägger mig i sängen under täcket en stund till. Det är mer lockande och jag behöver nog vila lite till.

bihålorna

Att träna när man har bihålsinflammation var ingen hit, tio minuter på stepen och jag är slut. Hostar som jag vet inte vad och huvudet dunkar i 190. Usch. Jag som vill!


kvälls rutiner

Jag har mina egna rutiner när det gäller kvällen, jag gör vissa saker i en viss ordning. Jag kan bli fruktansvärt stressad om jag inte får göra som jag brukar och känner mig alldels uppjagad just nu. Försöker varva ner med ett glas mjölk och två knäckemackor. Hade tänkt duscha och sånt i kväll men orkar inte, fryser något fruktansvärt och igår hade vi folk här. En av dom har maginfluensa just nu, peppar peppar tar i trä! Fast det hade varit skönt att få gå hemma, man kan ju få slippa kräket bara. Hehe..

Saknar min prins så det gör ont i hela kroppen. Endå har vi träffats hela helgen och sov hos honom natten till idag. Mysigt när man fick en miljon hejdå pussar imorse, har för mig att han stoppade om mig lite extra innan han stack till jobbet. Vaknade till en stund efter och hade inte alls lust att stiga upp. Jag är lyckligt lottad som har honom, finns inget finare människa än min prins och gud vad jag tycker om honom. Härligt med kärlek. Nu ska jag börja dra mig mot sängen, är döds trött och borde sovit för längesen.


vänskap

Alla har vi någon vi kommer extra nära, som vi berättar allt för och som vi verkligen litar på. Det är skönt att veta, att man alltid har en hand om ryggen och att man kan alltid ringa. Oavsett vad klockan är så vet man att den personen finns där när man behöver prata, få råd eller bara vara ett stöd. Någon som har sett ens värsta sidor men fortfarande tycker om en för den man är.

Jag har funnit min stjärna i livet. Hon finns alltid där och utan henne vet jag faktiskt inte vad jag skulle gjort i många lägen. Det kan vara allt från råd om vilka skor man ska köpa eller hur man ska hantera ett bråk med mamma, pojkvännen eller något annat. Först kollade vi lite snett på varandra och jag vet faktiskt inte varför. Man känner sig dum såhär i efterhand, dömde innan man kände, vilket är lätt idag.  Vänskapen tog fart en sen kväll i Perstorp. Det var vårfest och en full Emelie vinglade fram till en ganska nykter Mette. Hälsade vänligt och sen var snacket igång. Minns att ingen ville åka en karusell med mig, hon erbjöd sig och bjöd till och med på åkturen. Efter det har allt bara tagit fart och idag är hon min allra bästa vän. Utan henne skulle allt rasa och jag vill inte ens tänka på vad som skulle hända om hon försvann.

Imorgon ska vi umgås, vi ska till väla för jag ska fixa med lite hemligheter tills på onsdag, (nej w, jag tänker inte berätta vad hemlisarna är) Och jag blir så irriterad på mig själv att man träffas så lite, jag hade gärna gjort fler timmar på dygnet om jag bara hade kunnat.

Mette, du är en underbar vän och folk som känner dig kan skratta sig lycklig. Det finns ingen bättre vän!


Måndag 8/1

Min helg har varit mer än bra och jag har mått mer än bäst. Livet leker och allt känns så otroligt bra just nu. Jag blir kärare för varje dag som går och vill bara att det ska vara vår, det är verkligen kärlekens årstid. Det enda som inte är bra just nu är mitt hår, det är kort och står åt alla håll. Jag har mig själv att skylla och ångrar att jag klippte av det, även om det är skönt att slippa ha sådär jätte långt hår. Det är bara hår och det växer ut, med tiden.

Hade tänkt att ge mig ut på present jakt efter praktiken idag men orkade inte, så gick hem istället. Är riktigt trött och har värsta pms humöret. En aning jobbigt när man måste vara social exakt hela tiden på jobbet när man egentligen skulle vilja lägga sig ner och skrika, gråta och slåss. För att göra det hela lite bättre, och för att inte somna ska jag ställa mig och baka lite. Kanske kladdkaka (jag är egentligen ute efter att få äta grädden) eller kanske frukostbullar? Nåja, vi får se vad jag hittar på, bara jag inte somnar så är allt tipp topp.


kläder kläder

Här kommer lite av det jag köpte innan idag.



vero moda - 299:-, det var svårt att få till färgen på kedjorna osv.
men de är guldiga.



ur och pen - 30:-



ur och pen - 20:-



ur och pen, 20:-



h&m - 149:-, paljetterna är inte röda utan silvriga.

en suddig dagens outfit



tröja - h&m
tights - gina tricot
öronhängen - ur och pen
armband - ur och pen, glitter

bak och fram, ut och in.

Jag slutar aldrig att förvåna mig själv, tog av mig jeansen för att byta om till ett par bekvämare leggings. Tittar ner på mina ben och blicken stannar vi trosorna, tittade närmare och såg att jag satt dom bak och fram, ut och in. Min fråga är hur lyckas man sätta sätta ett par trosor bak och fram, ut och in när man är nykter? Får skylla på min trötthet....

shopping

Nu är man hemma efter shoppingen, pengarna sprang iväg och jag blev väldigt irriterad att jag inte kunde hejda mig. Allt jag handlade var inte nödvändiga saker men vad ska man göra? Kände för att skämma bort mig själv lite, jag förtjänade det! Lägger upp bilder på allt senare.


Lördag 6/1

God morgon!

Vaknade upp brevid min prins innan imorse, finns nästan inget bättre. Jag är fortfarande riktigt förkyld och det börjar bli riktigt jobbigt, lukten har börjat komma tillbaka lite och det tackar jag för! Det blir ännu en lugn helg, haft många såna nu efter nyår och det är grymt skönt. Varit ute en dag och det är ovanligt lite för att vara mig, partyprinsessan var jag i sommras. Hehe, jag tycker att det finns viktigare saker än att festa varje helg. Det började bli tråkigt och det tappade sin charm. Då har man varit ute för mycket. Yes yes..

Ska följa med familjen till Hässleholm, de små ska ha lite nya kläder. Enligt mig finns det nästan ingenting där i klädväg men de vägrar att åka till något annat ställe. Ibland blir man så trött på dom! Så följer enbart med för att jag hade tänkt handla lite till mig själv och försöka lista ut vad jag ska köpa till prinsen som blir 20 nästa vecka.


love ♥

Det finns inget mer underbart än när man öppnar ögonen på morgonen och möts av de vackraste ögonen i hela världen. Det finns inget bättre än att få kramar och pussar i mängder. Det finns inget som kan få mig att le så som han. Det finns ingen annan som kan få mitt hjärt att slå så snabbt. Det finns ingen som honom. ♥


Torsdag 4/2

Vaknade upp brevid en morgon sur människa imorgon, fick en hejdå puss och sedan sov jag vidare i ungefär tio minuter. Fast jag kallar inte det direkt för sömn, utan mer ligga-och-dra-sig-sova. Gick upp strax efter sju, gjorde vid mig i lugn och ro, traskade sen vidare till skolan. Ibland är det skönt att slippa krångla med tåg, speciellt nu när det är förseningar osv. Dagen flöt på som vanligt, små segt och när jag kom hem somnade jag nästan direkt i soffan. Lyckades få i mig lite mat, inte hungrig och är det fortfarande inte, märkligt för jag har haft en apit som heter duga innan. Hmmm....

Vaknade i alla fall runt sju tiden och följde med mamma till ica. Handlade lipsyl och pimpim. Borde skärpa mig med småätandet men orkar inte ta tag i det just nu, den tiden kommer den också. Precis duschat och nu sitter jag med en ansiktsmask, det svider lite vid näsborrarna. Är så himla torr där just nu för man snyter sig precis hela tiden.

Ska försöka komma i säng i tid, ska föna håret och borsta mina små tänder, skulle ha städat rummet idag men hinner inte. Dumt av mig att somna innan, antar att jag behövde sova lite. precis som om jag inte alltid sover nu för tiden? Pratade nyss med prinsen i telefon, mysigt att höra hans röst. Pirrar sådär härligt i magen och man ler hela tiden, love love love.



jag just alldeles precis.

silikonbröst, rätt eller fel?

Idag gjorde Alexandra (Kissie) en bröstopereation och jag tycker att brösten ser lite väl stor ut till den lilla kroppen. Nu låg hon givetvis ner när hon tog bilden men endå, jag kan endå inte förstå varför man skulle vilja stoppa in något sådant i kroppen. Jag vet att det är hennes val och hennes kropp men alla har vi våra egna åsikter!

Allt handlar om ens egen självbild och självkänsla. Hur man ser på sig själv helt enkelt. Tjejen kommer påverka så många unga tjejer till att göra detta och det är synd. Istället för att visa att man ska älska sig själv utifrån den man är och inte hur man borde se ut gör hon tväärt emot. Skönhetsidealet idag har blivit fruktansvärt, man ska ha flugmidja och stora bröst. Man ska inte äta utan helst svälta sig själv. Har man storlek 38 och upp anses man vara fet och det är fel tycker jag, så fruktansvärt fel.



Man kan ju hoppas att Alexandra gjort det för sig egen skull och inte för att göra läsarna nöjda.





bilder lånade från googel.se


go'natt

Gick och la mig direkt efter att jag publicerat det förra inlägget. Sov i över tre timmar,döds trött och halsen gör ondare än ondast. Jag är fortfarande trött och kämpar för att hålla mig vaken. Ska strax hoppa in i duschen för att sen krypa ner i sängen och få min skönhetssömn. Finns inget bärre än att sova. 


februari 1/2

Tjenis bloggen.

Första februari idag, tiden bara rusar iväg och jag gillar det. Nu ska snön bara försvinna, sen är allt toppen. Är det något jag hatar så är det snö. Får gärna vara snö på julafton och nyår, men bara lite så det snabbt försvinner. Det ha börjat smälta vilket resulerar i överdrivet stora vattenpölar, det är hemskt. Jag är trött på vinterjackan så det  visslar om det. Den är stor, klumpig och alldeles för..... stor. Vill ta fram min skinnjacka och mina converse (som för övrigt har flyttat hem till Pinky) Har tappat min aptit mitt i allt, det enda som lockar är pepparkakor och mjölk. Allt annat mår jag illa av och vissa maträtter kan jag inte ens lukta på för då känns det som jag ska kräkas, jag som älskar mat blir helt förvivlad.Aldrig haft några större problem med aptiten innan, visst kommer den och går men aldrig såhär och aldrig mått illa av mat eller lukter.

Praktiken idag var seg, nästan inga patienter alls. Hann sticka lite innan jag tog tåget hem, det är inte en av mina favorit sysslor där men helt klart en av det roligaste. Jag gillar när det är full fart, tajt schema och mycket folk. helst ska man ha något att göra hela tiden, det är då det är som bäst och det är då jag fungerar allra bäst. Kollade om jag hade halsfluss och om crp var för hög, men icke. Så det är ett litet envist virus jag bär på i min kropp. Inne på andra månaden, tummen upp. jag blir snart frisk och då är mitt gamla jag tillbaka - får vi hoppas.

Jsut nu känner man sig vinterblek, trött och alldeles tråkig. Har inte ork till någonting och man vill helst bara dra täcket över huvudet och sova bort vintern. kanske borde blivit en björn eller något liknande, få gå i ide och vakna igen när det är vår. (det är väl björnar som går i ide?)

RSS 2.0